همشهری آنلاین: اگر آشپزخوبی باشید و بتوانید غذایی با طعم منحصر بفرد و دلپذیر طبخ کنید قطعا آشپزی و مهمانی ترتیب دادن به خودی خود میتواند رویدادی جذاب محسوب شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
۴ حبه سیر (خرد شود)
۴ ورق موسیر (خیس و سپس خرد شود)
۲ عدد فلفل قرمز (خرد شود)
یک ق س گشنیز تازه خرد شده
۲ /۱ ق چ پودر دارچین
یک ق س تمبر هندی
۲ ق س روغن مایع گیاهی
۸ عدد ساق مرغ
۲ /۱ پیمانه آب مرغ
یک ق س کره بادام زمینی
به مقدار لازم نمک و فلفل
۴ ق س بادامزمینی خرد شده
مخلوط سبزیجات پخته یا نودل برای کنار مرغ
۱. سیر، موسیر، فلفل قرمز و گشنیز را در خردکن بریزد و به این خمیر طعمدهنده نرم، دارچین و تمبر هندی را هم اضافه کنید. سپس روغن را در تابهای بریزید و ساق مرغ را در آن تفت دهید. خمیر طعمدهنده را به همراه آب مرغ به تکه مرغ اضافه کرده و حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای مرغ بپزند.
۲ . بعد از اینکه تکههای مرغ پخت، کره بادامزمینی را بیفزایید و ده دقیقه دیگر هم حرارت دهید. تکههای مرغ را میتوانید همراه با نودل یا مخلوط سبزیجات پخته فصل سرو کنید. بادام زمینیها را هم خردکنید و روی مرغها بریزید.
نظر شما